Tjänster

Tjänster


Mitt mål är att du ska hitta lösningar som fungerar för dig och ditt barn. Därför går jag in för att vi tillsammans ska finna vägen dit. Det kan bli en lång eller kort resa, men den är alltid lika spännande och berikande.


Jag är certifierad Bära Barn-konsult genom Nära bebis,
Som Bära Barn-Konsult kan jag ge professionell rådgivning i, samt visa på ett säkert sätt hur olika typer av bärdon kan användas. Konsultationen anpassas efter dina och barnets individuella behov och önskemål, samt tar även hänsyn till olika typer av psykiska och fysiska funktionsvariationer, skador eller hinder.


Jag har inga fasta tider att boka, utan det sker enligt överenskommelse. Önskar du få en konsultation är du välkommen att ta kontakt med mig. Information om olika tjänster samt priser finner du nedan. 


Erbjuder:

Personlig Konsultation

För dig som vill ha mer ingående och anpassad rådgivning på plats. Vi går igenom de sjalar eller selar du redan har eller så provar du bärdon utifrån  det som finns tillgänligt i sjaloltek

Konsultation sker hemma hos dig eller på lämplig offentlig plats. I vissa fall kan konsultation ske hos mig.

 

Beräknad tid ca 60-90 min. Utöver ingår förberedande moment som inhämtning av information och skriftlig uppföljning efter konsultationen.

300 kr /timme


Videokonsultation

För dig som inte har möjlighet att träffa en bära barn-konsult och/eller vill ha lite mer generell rådgivning, tips och trix eller få en bedömning av hur bärdonet används. Vi går igenom de sjalar eller selar du redan har.

 

Beräknad tid ca 30-60min Utöver ingår förberedande moment som inhämtning av information och skriftlig uppföljning efter konsultationen. Sker över Messenger, Skype eller Facetime alternativt önskad platform med liknande funktioner.

100 kr/ 30 min


Skriftlig konsultation i barnbärande

För dig som vill ha lite mer generell rådgivning om barnbärande, babypottning och tygblöjor, tips och trix och där tid inte är en faktor.

50kr


Kurs och workshop

För mindre grupper, passar dig/er som tillsammans önskar ett specifikt tema att lära er mer inom Barnbärande, babypottning eller tygblöjor (ex. trikåsjal, ringsjal, amma i bärdon, ryggbärande, olika typer av tygblöjor). 

 

Deltagare om mellan 2-6 personer. Beräknad tid 2-3 timmar.

500kr/timmeFöreläsningar


Föreläsning om barnbärande, babypottning, potträning och/eller tygblöjor. Passar både för mindre eller större grupp, exempel föräldrar, familjecentral, BVC, förskola, eller vårdpersonal. Föreläsningarna anpassas efter önskemål.

300kr/timme


Uthyrning av bärdon

Uthyrning av bärdon finns här

För mer information och prisuppgifter kontakta info@knytanara.se, eller här via facebook Knyta Nära  eller här

MY LÖVGREN


Nyheter

Introduktion till ergonomiskt barnbärande

Februari/Mars 2020

Kontakt


Facebook: Knyta Nära


Mail: info@knytanara.se


Följ

Copyright @ All Rights Reserved